Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ?

Senast idag
hörde jag talas om igår
men då hade redan det förflutna hunnit ikapp
nutiden

Var gömmer dom
sekunder ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-11-08 19:31



Bookmark and Share


    Fia
Bra text som beskriver så mycket med så få ord och verkligen sätter igång tankeverksamheten. Fint
2005-11-09

  Morgon
Jag verkligen älskar texter som beskriver tid :)
Frågorna om vart det förflutna försvann och om det fortfarande är kvar,
hur många dagar har man kvar, blir det någon morgondag osv.
Älskar det :) Fortsätt så!
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan