Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du lånar mig vad som helst, jag vill ha ditt sällskap



Ett svenskt hjärta är en vacker förlorare
som en veckoromans
där vi träffas en söndag
och hoppas på nya måndagar
eller en dans mellan gängliga ben
när alla vill lämna rummet för himlens linje

Och när vi var små
radade mamma alltid upp våra skor
precis som självmordsflickan gör med sina glädjeämnen
för det finns alltid sätt att inte orka

Men du låg på sängen
med en världskarta i handen
och jag såg att du redan var på väg
Så jag lade mig bredvid, närmare
alldeles innan du sa att du såg kontinenterna röra sig
Och jag tänkte att kanske handlar världen om dig











Fri vers av Anaa
Läst 413 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-19 18:53



Bookmark and Share


  mainstream
åh vad du är duktig på det här. det känns äkta, genomtänkt, och alldeles perfekt.
2010-07-29

  Patrik Englund VIP
jadu, det här var ju verkligen bra. Jag bokmärker den. Slutet är bra men världen är inte till för att utforskas själv, det är uselt att dela saker själv, för då delar man inte saker.
2010-04-20

    Kalle Bobbie Immanuel
"för det finns alltid sätt att inte orka" och hela texten - så bra.
2010-04-20

    tehdog
slutet! och självmordsflickan! och himlens linje!

vilken nivå du håller anna. helt sagolikt.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa