Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt ny värld


Glitter sätter sig fast
rakt under mina fotsulor
Får mig att sväva
att upptäcka nya moln
Att vilja flyga iväg med dig
till en helt ny värld

Bara ditt leende
får mina ögon sådär gröna
så som du vill ha dem
Bara din blick
får mig att vilja hoppa
och vänta på att du ska ta emot mig

Du gör mig tyngdlös




Fri vers av illimité
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-11-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illimité
illimité