Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kära vänner - Jag behöver verkligen kritik och all feedback jag kan få! Ska göra något speciellt med denna dikt och behöver Er hjälp!


Sammy

Green eyes with a touch of brown
Those were the evenings spent alone with you in bliss
How come you came around
And I still sit here and reminisce
Never thought you saw, less that you even cared
But I showed you my all; my past, my dreams and my fears
Through the night we everything shared
Everything that seemed so uncertain suddenly appears

It\'s more than just some fleeting feeling
I want to hug you, take a walk and talk with you
It\'s in which I am reeling
Not one of those question that can be answered with a \'false\' or \'true\'
Your answer to this poem, that I\'ll leave up to you




Fri vers av illimité
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 20:43



Bookmark and Share


  rebecca d
oj, varför på engelska? ja, den uttrycker förtvivlan också. den varierar lite i språkuttrycket tycker jag, ibland, speciellt i början och där du skriver att du visade allt, så känns den genuin, men sen ibland: där vid: sheets...och bliss..kan jag tycka att det svajar lite, blir lite för mycket. kanske om du tar bort det?
It\'s in which I am reeling...där räcker min engelska inte till. vad menar du? annars bra slut...rythm o rim och känsla o bra språk
2007-09-24

  Josef Ahl
Bra! :)
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

illimité
illimité