Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många märkliga ting

Som när jag tog fart

vaknade och vaknade på riktigt

öppnade ögonen och fann livet så trivialt

märkligt att finna att så många triviala

saker i mitt liv så facinerande

och så uppvaknande trots att de fick mig att mest sova




Fri vers av Jay
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jay