Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mig hem

jag vill hem. jag gråter. jag hungrar. i natt skriver jag på centralen. Vad gör ni. jag har ett hem som jag inte få gå till. det har de tagit ifrån mig. jag är död snart. Ingen ser. ingen vill. ingen fattar. ingen vill.

kan de förstå trots de inte vill. jag skiter i vilket. jag bryr mig inte heller om dig min granne i fjärran. du ligger där på rälsen med mig. du ler. vad fan ler du åt.

jag vill ha elexir. kärlek och sex. ljuvlig dans och musik. men det finns inget efter det här. det vet jag. det finns inget här heller. det är min ensak ingen annans. så säger jag till mig själv. ingen ann.




Fri vers av Jay
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-20 23:46



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Stark, gripande
berör mig
2010-04-27

  yoakimu
Som en virvlande inre monolog. Desperat, sorglig och stark.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jay