Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland finns inte utrymme att planera och förutse, inte en chans att stå säkert och det kan trotts allt vara kul.




Ljusa små tankar om felsteg

En promenad med tankar
är också en promenad vid sidan
av tankar,
en färd mellan intryck
och under…

Över torra tuvor,
mellan grunda hav
i våta skor.

Trotts alla hinder
bara en promenad,
en enkel stund

så där lagom vid sidan av…

 

http://leiffurstedt.blogspot.com/2010/04/det-finns-manga-sma-republiker-i.html




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-21 01:28



Bookmark and Share


    Maria Malm
En promenad med tankar kan vara något stort, även om den är liten. En skön text.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt