Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett universum i Mitt Kranium

Skillnaden på verklighet och verklighet
sker inne i ens egna sinne
där ingen annan vet.
Och jag har tränat min hjärna
att uppnå en våglängdsnivå
avsett för ultraviolett.
Min medvetenhet går i ljusets hastighet
men jag uppför mig som en diskret komet
där den intergalaktiska säregenarten är min svaghet.
Men denna tredimensionella informationskälla
som försätter mig åter i den bittra splittran
av en kontroversiellt existentiell tankefälla
och lägger mig i ett mellanting
av uppsvingning och fosterställning.
Fast jag stannar gärna i den interna kärna
där jag kan streta och spjärna
tackandes min ledande stjärna inuti min hjärna
då jag cirkulerar och manifesterar
allt omkring mig där jag är centrum
i denna oändlighet som kan kallas universum.
Men i den sfär som är nu och här
kan jag inget annat än plågas av att beskåda
att ni förväxlat insikt med flumdikt.




Fri vers av tobias wedin
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-21 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobias wedin
tobias wedin