Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångens Fånge

Långt innanför själens fönster
fastnar jag upprepandes i mönster,
där det ofta spenderas åtskilliga dagar
cirkulerandes i geometriska lagar.
Dalandes i spiraler är jag bunden
att falla ner mot avgrunden,
där demoner har förmånen
att utesluta mig från ljuset
och tortera mig förtjust, oavbrutet
till den punkt att jag accepterar slutet.
Bakom lås och bom i huv'et
blir allt grått och mulet,
där mina tankar är någon annans
och skalet av vad som varit jag
förmultnar i katatonisk trans.




Fri vers av tobias wedin
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 11:25



Bookmark and Share


  Midnatt
underbara rim, och ett bra flyt i hela texten!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

tobias wedin
tobias wedin