Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland främlingar

hon blev så upprörd
att hon var tvungen att ta av sig skorna
och så stod hon där
med olika strumpor på fötterna
och grät och hulkade
bland främlingar
och precis som man hade kunnat önska sig
så visade det sig
att främlingarna
inte alls var främmande




Fri vers av josefinaste
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-21 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josefinaste
josefinaste