Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text av Philippe Blanchard


Det finns mer


Det finns mer av mig
någon annanstans.
Kanske där jag aldrig har varit
hos någon jag aldrig har mött
hos någon jag känner
som ser ut som jag
eller känner sig som jag
men ändå inte är jag.
Jag misstänker till och med
att jag inte är jag.
Jag är någon som längtar
efter mig själv.







Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP