Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chocolate fudge brownie

kanske är det så att jag intalat mig själv
att känna något jag egentligen inte känner
kanske har jag strävat efter känslor som inte finns
kanske är det så att du är äkta
och jag är falsk

förlåt i så fall,
jag trodde det fanns något mer.
jag trodde det vi hade innan fanns kvar.
nu vet jag bättre, förlåt mig min kära vän.

jag älskar dig.




Fri vers av sernemyr
Läst 250 gånger
Publicerad 2010-04-21 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sernemyr
sernemyr