Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland tappar man bara bort sig själv...


meningslösa kyssar

jag kastade bort min personlighet
gömde mina värderingar
glömde bort vad jag själv ville

varför skulle jag ge mig själv till vem som helst
bara för att låtsas att kärlek finns
för en timme, eller kanske två?

jag fastnade i en ond cirkel
tillsammans med de som betyder allra mest
vi förlorade oss själva allihop
omedvetet knuffade varandra utför

jag kom längre och längre ifrån mig själv för varje meningslös kyss
för de betyder ju ingenting
varken kyssarna eller han som står mittemot
absolut ingenting

snart betydde inte jag någonting längre
jag försvann med kyssarna

allt var perfekt
det är farligt att ha ett perfekt liv
då måste ju någonting gå fel

till slut måste man falla




Fri vers (Fri form) av sernemyr
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-03 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sernemyr
sernemyr