Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar mig gång på gång

hjärnan tvångsvisar
din spegelbild
om natten

då jag inte kan
stänga av

och gå ifrån

det vi hade
är historia nu

det har jag accepterat
men inte hjärnan

du kommer smygande
under REM-stunden
och lämnar mig återigen

och igen

och igen




Fri vers av Alp
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alp