Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En händelse häromdagen...


Julia snart 6 år filosoferar högt...



Hennes ögon strålar

när hon säger:

"Farmor, när solen skiner

på ditt hår

glittrar det som guld -

och VEEET du....

ditt hår är

så mjukt -

preciiis en sån mjuk kudde

ska jag

önska mig -

tror du det finns

att köpa såna?"








Fri vers av Junitvillingen
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-22 18:08



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En härlig beskrivning som man bara kan få från ett barn!
2010-04-25

  Eva Helene VIP
Blir bara så varm om hjärtat.
2010-04-23

  sulimaa
Underbara ungar! :)
2010-04-23

  Jaseph
Härlig text som lyssnar in visdomen och glädjen som barnen har i överflöd. Underbart!
2010-04-23

    Char-Lee
haha, underbart underbart.. ungar.. bara älskar att höra dom!!!!
2010-04-22

  Anna*
Barn är underbara! Tack för att du delar med dig av den solskensberättelsen!
2010-04-22

    J. Herward
dagens solstråle :) små barn förundrar
2010-04-22

  aol
är själv morfar, så vackert ditt barnbarn är, och roligt,
ja dom är härliga
2010-04-22

  Cris
Vad annat kan man göra än att smälta inför sådana funderingar :-))
2010-04-22

  Nina Nightwish
Barn är så söta med sina härliga kommentarer:)
2010-04-22

  Karl den store
De säger de mest fantastiska saker. Det bor en 6-åring här hemma också:-)
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen