Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom till vårt härliga plejs
och kör ditt eget race




Välkomna till Villa Fyllekulla!



Välkomna till Villa Fyllekulla
Här ska vi supa, festa & knulla


När morronen kommer är vi bakis
Åh supa supa för att inte bli skakis

På alla våra pengar gör vi slut
Fastän socialen skriker vet hut

Dom säjer vi beter oss som svin
Att vi dricker för mycket brännvin

Men nu är livet sprit sex & fest
Vem bryr sej om vardagens pest

Välkomna till Villa Fyllekulla
Här ska vi supa, festa & knulla

Lägg av ert förmanande skitsnack
Stoppa oss inte i ett alkoholist-fack

Kom inte hit & försök sticka opp
Då åker du på en sån jävla propp

Kom hit med mer vin sprit & öl
Tillsammans kommer vi på rätt köl

Har du nåt värdefullt att panta?
Ta med dej några rika bekanta

Välkomna till Villa Fyllekulla
Här ska vi supa, festa & knulla.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-22 22:59



Bookmark and Share


  Feminaz
Det var ord på några riktiga fyllevisor:)
2010-04-22

  flyfinik
så jävla bra.
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP