Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLOND SOM SYNDEN

tänk att få börja om på nytt

som den skira grönskan i maj

att få lägga till

vid en främmande, spännande kaj

ge sig hän i ett jubel

sprudlande våräventyr

och vi lämnar inget

bakom oss när vi flyr

 

 

tänk att få knoppas igen

tänk att få hoppas igen

att få vara mer

än en kompanjon och vän

springa långt in i grönskan

stanna upp när vi vill

det är bara en önskan

det behövs en refill

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-23 12:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Stark och längtansfull önskan
2010-04-23

  Betlehemsstjärnan VIP
förnyelse är ständigt i rörelse..efter en grå vinter väcks känslor till liv...mycket vackert skriftat.../B
2010-04-23

  Måna N. Berger
En önskan jag delar med dig. En refill.. ja, det vore inte så dumt!
2010-04-23

  mare VIP
Stark önskan om nytt..
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP