Räddningen finns ICKE i något politiskt parti utan ENDAST hos Jesus.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningen finns ICKE i något politiskt parti utan ENDAST hos Jesus.




SORDINISMEN

det finns ett betryck över city

en djävulsk sordin

håller folket i schack

ett lock har lagts på av demoner

så allt som man hör här

är meningslöst snack

man tror min basunstöt ska dämpas

i tider när man har gjort

ljumhet till norm

all form av förtryck ska bekämpas

och himmelens budskap

ta staden med storm

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP