Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i vid sidan av

Sådan vill jag bli
när jag blir äldre.

Sitta ensam vid ett bord
med luvan lite på sned.
Kaffe och bakelse,
tumma på ett bildmagasin,
låta var droppe värma.

Tre barnfamiljer, släktfika
liv…

Oberörd…




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt