Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Vaknar mitt i en mardröm.
någonting kallar på mig.
Kallsvettig reser jag mig upp

Från skogen hörs gråt
barnet som aldrig kom
skriker efter pappa

Jag springer in
i den mörka skogen
och omfamnar det förlorade

Återförenade dansar vi
under månen
tills tårarna torkat






Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 617 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 23:02



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Sagotoner finns det här, med mörka skogen och ett lyckligt slut.
Annars är det ganska kusligt.
2010-04-26

  Stefan Höglund
Ibland kan man ju ha otroliga Mardrömar man inte förstår som en hällsning frå det undermedvetna men denna slutade ju bra.
2010-04-25

    Going for heaven
Väldigt vackert och hemskt..
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström