Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dancing in neon



I am dancing around like a ballerina
like the whole wide world is my arena

And I can perform dancing like a storm
and never care about what is the norm

My dress is pretty in neon chaos
and I turn into the goddess Eos

Opening the sun with my rosy fingers
awakening those who in darkness lingers

- Jonas S Lundström

Acrylics on canvasboard 65 x 90 cm
Text and art 2015-02-06

www.facebook.com/cwjsl




Fri vers (Fri form) av Jonas S. Lundström
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 08:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar och underskattad låt med Lena PH.
Jag gillar neon.
Neon Boys, Neon Leon o s v.
Det är något visst med den gasen och det märkliga ljus den frambringar.

2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström