Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NWO



All around us chaos and disorder
welcome to the new world order

Where the military industrial complex
sees us all as collateral objects

And the peace prize means nothing longer and handed out to war mongers

We are all caught in this mess of a world
blind, deaf and like a hedgehog curled

- Jonas S Lundström

Acrylics on canvas 40 X 50 cm
2015-02-03

www.facebook.com/cwjsl




Fri vers av Jonas S. Lundström
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-03 20:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra.
2016-02-03

  Jonas S. Lundström
Larz jag enbart håller med dig!
2016-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Den nya världsordningen styrs av bl a frimurarna.
De s k nyandliga är också med och banar vägen för den nye världshärskaren, Antikrist. Han kommer att få Hitler att framstå som en småhandlare.

2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström