Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inatt så hände detta..men så skönt med nya arbetskamrater som ändå förstår


Ett skov

Plötsligt har mitt finger
svullnat opp

blivit rött och värmeökat

vaknade i natt av att höger knä

och höger fotled samt tårna

hade svullnat opp

oh nej inte ett SKOV

varför just nu?

det är för all spänning har släppt, då jag börjat arbetsträna
igen på några timmar och jag visste inte vilka människor jag
skulle få möta - men nu vet jag

får trappa ned timmarna igen från 4 timmar till 2 men jag känner
mig ändå behövd

behövd - ett bra ord

och just nu är det mycket vattengymnastik och lyssna på sin kropp -
koppla av med en bok att läsa, lyssna på musik eller försöka använda
pennan för att skriva

mina egna ord

100427




Fri vers av sajo
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 19:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag vet och förstår hur det känns
hoppas det blir bättre när du kan
ta det lite lugnare
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo