Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något är ju jävligt fel med det här, det måste vara jag.

jag vet inte hur mycket mig kropp låter mig svälja
alla meningar
om mig
hur jag är
och borde vara

Jag får göra detsamma
säger du
Men du är felfri och underbar i mina ögon
fantastisk och jävligt irriterande

Jag sväljer
för jag vet inte hur man gör det här

så tror jag att allt med mig är fel
så blir det när du anmärker
sedan blir du arg
för att jag har dålig självkänsla
och det får dig att må dåligt

bara för att vårda vår relation
öppna upp
rätta till
mig

kanske inte så konstigt då
att jag exploderar ibland
hur du vill ha mig är det enda levande ibland.




Övriga genrer av lisabeth
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-27 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth