Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Det blev som jag tänkt mig att det skulle bli
hela tiden har jag tänkt
hur du skulle göra mot mig
en jävligt sjuk förberedelse, och en störd framtidsplanering.

Du vill kalla det en paus
och meningen är att jag ska gå och vara beredd
beredd på att du kanske vill ha mig igen
beredd på att jag aldrig har dig igen
beredd på att gråta ännu mer

Dina beslut har tömt mig
tömt mig på människa
jag är tömd
Det är inte jag som ser längre
det är kroppen

jag är ute och knullar med någon
vemsomhelst
vemsomhelst får fylla det du har lämnat efter dig

det bästa är att du tror att jag gråter
det gör jag
men inte hela tiden
när jag inte gråter så knullar jag
eller så är jag full

Jag hittar någon
med större kuk
snyggare kläder
finare lägenhet
kanske en bil,jag bryr mig inte om det
frukost bör ju finnas

Det har inte skett ofta
att du har ätit frukost med mig
du vet att jag älskar att äta frukost
du behövde egentligen bara sitta bredvid
ta en kaffe, det gillar ju du







Övriga genrer av lisabeth
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth