Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du är död.

vilket jag kommer på då och då
fokuserar jag kan jag höra din röst
jag minns inte ditt ansikte
och vissa sånger gör det mesta levande igen, minnen.. inte du alltså
det är såhär man sörjer och nu vet jag det
det här är vad det kostar att växa upp
det här är vad det kostar att älska
det här är vad det kostar att finnas






Fri vers av lisabeth
Läst 240 gånger
Publicerad 2012-06-27 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth