Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslosamma vågor väcker frågor

Det finns människor som kastas hit och

dit och simmar förtvivlat i känslornas svall

Vad händer om du inte tar dina känslor personligt

och låter dem komma och gå som havets vågor

utan att de ägs av dig?

Kan du då finna det djupa lugnet och stillheten

vari dessa vågor slår?

Kanske vilar du skönt på stranden i sol och havsmusik

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert...
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP