Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka fotsteg ska jag följa?

Det är omöjligt att slå gnistor med pennan
när hjärnan står i lågor

kvävning vet vi alla
hindrar eld från att leva fritt

men jag trampar helst inte i de fotspår
som jag egentligen borde se upp till
och försöka hinna ikapp

det kan vara därför
jag är vilse

eftersom jag inte kan känna igen
de fotspår jag just nu trampar i




Fri vers av Alp
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-29 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alp