Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom? Så stanna.

Det finns ingen svängdörr i mitt liv
med skylten "kom och gå, när du vill"

Men många bankar och skriker
att de vill komma in

Jag har inte råd att lämna mig
till någon som inte kan ge mig
mig själv och lite till

när jag måste plockas upp
ska jag plockas upp
med hjälp av helande händer
som frostar av min insida




Fri vers av Alp
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-29 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alp