Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanden på ryggen


Sanden

Vit och len

Under min kropp

Vågen som försöker lyfta mig

Fingrarna som gräver sig ner

Djupare och djupare

Gör ett spår i tiden

Som bara varar en kort sekund

Solen

Bränner min panna

Moln

Kom till mitt försvar

Och så du

Du som är omkring mig

Över, under, inuti och utanpå


Ett minne

Lika svårt att borsta bort

Som sanden

På min rygg

Efteråt




Fri vers av Karma Police
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-29 16:32



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. =)
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Karma Police