Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan utan gensvar

Det var mina kinder
som sträckte sig efter dig
när sorgen strömmade

För mig var det en gåva
som visade
att jag inte är starkast i världen

En liten smekning
som torkade tårarna
önskade jag
som en gåva från dig

Vad väntade mig
om inte
ett knytnävsslag




Fri vers av Alp
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-30 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alp