Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknaden i en värld av ryggar

En lockar
en ler,
fler väver tankar,
en för många som ber.

De byts
mot en sidvisning
i gråzoner, så sker

det oundvikliga

jag letar

där orden


blir fler och fler.

 

 

 




Bunden vers av Leif Furstedt
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt