Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in och sen vill du ut

Svettiga plagg
som tapet
på väggen

Fästandet
tar aldrig
slut

Näckrosor
i badkaret
och
speglar målade
i svart

Det är ett lustigt
hus
men alla som
kommer
in sätter
skrattet
i halsen

Spyor
och blod
på sjukhusväven
konstnären
är
orolig
natt som
dag

Alkoholen
flödar
självmedicineringen
är ett faktum
och rektum
brinner

Burn baby burn
disco inferno

Djävulen
målar
rött hus
med
svarta
knutar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan