Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt aviga jag finns här… i väntan på stormen, vind i seglen.

Vi passar inte in
men vi söker.

Vi existerar inte
i denna flora, artrikedom,
och platsen
är vårt aviga jag,
helt fel,
men vi njuter
av det lilla vi ser.

Vi lever var dag
på ångan
av våra drömmar,
lever vidare,

hoppas…

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 20:25



Bookmark and Share


  beli
Tummen upp ! BRA !!!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt