Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En salig blandning

I min behagliga galenskap
ser jag vackra leenden
men också tragik.

Jag ser visdom, vilja
men också förfall.

Jag ser inåt,
jag ser detsamma
i en salig blandning,
som en sirapsindränkt
grekisk sallad.

 

 http://leiffurstedt.blogspot.com/2010/05/en-salig-blandning.html

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-02 21:19



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Hmm...men vänta nu. Grekiska sallader är aldrig senapsinränkta.
Är du kanske mer som en fransk sallad?
;-)
Men visst är vi en mix av igår och nog tror jag att det märks.
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt