Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormoffensiv




Jag gick på stormoffensiv
För att försvara mitt liv

Jag tog ett stort underbart steg
Jag var rädd men inte längre feg


Jag sa till alla som det va
Gode Gud vad det kändes bra


Har börjat försvara min integritet
Låter inte nån ställa till mer förtret


Förut var min himmel grå
Nu är den skimrande blå


Min ryggrad är stolt & rak
På det goda livet jag fått smak


Jag har äntligen öppnat mitt hjärta
& börjar bli fri från mörker & smärta.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 21:31



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart! Gratulationer är på sin plats!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP