Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsocker

Mitt socker åker jojo
upp och ner
är slarvig
ibland
är noggrann
ibland
skall ta det varligt
allvarligt
inget att leka med
vill vara frisk
länge, länge.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra