Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




När jag är som kåtast ( korsett )


När jag är som vildast & kåtast


Så sätter du ofta på din trånga heltäckande korsett

Den jag aldrig lyckas få av dej

Innan det går för mej

Dessutom spelar du trumpet

Men det är skönt älskade

Jag känner hur du älskar mej. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-04 01:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Måste erkännas att jag drog på munnen
2010-05-04

  Gunnar Hilén VIP
den här är LJUVLIG tycker jag !
2010-05-04

    Eriel
Komisk, kåt och kärleksfull. Gillar. <3
2010-05-04

  lycksele
Den var en annorlunda kärleksdikt.
Men jag tycker den är både lite rolig och bra. Man liksom ser det hela framför sig. Den där korsetten har rött i sig, eller hur?
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP