Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött,trött, dödstrött

Jag är så äckligt trött på allting runt omkring mig
Så trött att jag bara vill spy
Samma sak hela tiden
Samma skit hela jävla dagarna
Är så trött att jag orkar inte ens tända en cigg
Dricka ett glas vin
Snacka skit i telefon med mina kompisar
Orkar inte ens prata överhuvudtaget
Jag orkar för tusan inte heller kamma mitt hår
Tvätt bort min mascara
Eller vara vänlig
Är så jävla trött på mina ytliga kompisar
Som bara ska va dryga dagarna långa
Jag är trött på att försöka få det att fungera med min bästis
Trött på att min pojkvän ska vara så jävla underbar och förstående
Fööör faaan!
Jag vill, jag vill, jag vill vadå?
Är så trött att jag orkar inte ens kyssa din kind
Trött på att bråka varenda eviga dag
Men dock tänker jag dra mitt täcke över huvudet
ligga här tills imorgon
Vakna upp som en ny människa och älska allt
Snälla, jag vill bara att du ger mig en dålig dag så att jag kan älska imorgon.




Fri vers av zeddi
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-11-10 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi