Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet vad




Låt oss kyssa alla illusioner

Jag vet vad du drömmer om

Låt oss smeka alla missuppfattningar

Du vet vad jag längtar efter.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP