Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"jag köpte kärlek med självskador"

din bok
som har skapat zebraflockar större
än vad savannen kan rymma
en randig generation
i en svartvit värld

det är dig
vi ser upp till
du skrev
vår bibel
och vi vet att vi kommer klara det
precis som du

trots att det ligger rakblad gömda
mellan bladen.








Fri vers av intoxia
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 23:51



Bookmark and Share


  lycksele
"en randig generation
i en svartvit värld"

där enögdheten
har hämtat näring ur en bok
"vår bibel"

"och vi vet att vi kommer klara det
precis som du
trots att det ligger rakblad gömda
mellan bladen"

Ja, så är det. Att köpa bibeln och förneka och stympa sig själv. Eller att skita i dåliga böcker/budskap och försöka vara sig själv på gott och ont.
Att köpa bibeln är farligt.
Man inser det inte alltid.
Men så är det.

Text som förtjänar uppmärksamhet och tankar.

/lycksele
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

intoxia
intoxia