Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje andetag är ett steg närmare livet

Jag vet att luften tog slut för länge sedan

men försök att andas ändå.

Benen bar dig inte hela vägen

men du behöver inte alltid stadigt stå.

Jag vet att du lyckas trots vak

och jag vet att det är svårt att förstå

men lita på mina ord när jag säger

att såhär kommer du inte alltid att må.




Fri vers (Prosapoesi) av intoxia
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-23 16:57



Bookmark and Share


  Timah
Hoppfullt och vackert.
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

intoxia
intoxia