Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av himlen




Fick andas den

en stund -

så skön var doften

känslan, upplevelsen

att jag ville

ha mer


men tiden var inte mogen

och tills dess att

den blir det

nöjer jag mig

med denna lilla bit


av


himlen










Fri vers av Junitvillingen
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-06 09:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En bit av himlen vilken enormt vacker titel och känslan du förmedlar här är bara njuta i ..jag tackar djupt för att jag får ta del av ditt enastående varma mästerliga skrivande kära poetissa!!applåder ochoch sparas
2010-05-07

  Anna*
Underbar! En försmak för att förbereda i tanken... skön!
2010-05-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En vackert nedtecknad bit av känsla. =)
2010-05-06

  sulimaa
Även små bitar av himlen kan vara gudasända!
2010-05-06

  Carola Bouvin
Fin fiiint!!!
2010-05-06

  erkki
Det här låter väldigt väldigt fint och lovande.
2010-05-06

  walborg
Det kommer mer av detta till en öppen kärleksfull famn som Din!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen