Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära...




Tänk dig

du och jag

sittande i solen

precis där forsens brus

dånar som allra mest


tänk dig att våra kläder

blir genomblöta

när vågorna stänker

upp emot land


vi tar av oss alla plagg

lägger dem på tork

på klipporna


sedan sträcker vi

ut oss

helt nakna -

solen smeker vår hud

så varm


min hand i din

din kropp nära min


och inte ens

om du hade varit djupt

inne i mig

hade vi kunnat

vara varandra så nära

som vi är


i just



detta



nu














Fri vers av Junitvillingen
Läst 400 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-06 13:42



Bookmark and Share


  Karin E
läser denna om och om igen, tycker så himla mycket om den!
2010-05-10

  aol
underbart så fintså nära
2010-05-07

  Nina Nightwish
Guud, vilken härlig text! Den berörde mig ända in på djupet som en kärleksfull, varm känsla, tack:)
2010-05-06

  Elaine.S VIP
En påtaglig närhet och forsande känslosamt!!
2010-05-06

  stenen/ Yv Ericsson
Som en varm fors rinner dina ord in i mitt sinne. Fridfullt vackert min vän. Tankarna är det närmsta vi kan komma en människa. tror iallafall stenen. kram.
2010-05-06

  walborg
Så underbart att läsa om denna förtroliga närhet i Er vackra relation Anitha. Kram från Walborg
2010-05-06

  Anders Perols
Ömt och fint skrivet
2010-05-06

    Ken Cassel
Tjusigt Anitha!!
:)

Kram på dig!

Ken
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen