Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte ändras

Du behöver inte ändras
det är inget fel på dig

Du är bara en ovanligt
känslig människa som har svårt
att se på livet med humor

Fascineras av allt
som ligger begravt

Det som finns inom dig

Vänder blad i ditt inte
bläddrar, bläddrar...

För att få veta
vad som händer
i sista kapitlet

För att få veta
om hjälten vinner
över sina rädslor

Befriar prinsessan
och får le
i solnedgången

Var inte orolig
om du inte gillar
vad du läser
går det alltid att skriva om

Det sista kapitlet
bestäms alltid
i sista stund

Börja nu, skriv

För övning
ger färdighet




Fri vers av Love Johanson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-06 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Johanson