Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vem?

Försöker att passa in
har blivit så vanlig
att människor ser mig
som underlig

Har blivit så trogen
ett ideal som inte är
annat än ideal
att människor ser mig
som något främmande

Har blivit så full av plikt
att plikten drivit mig
till revolt mot mig själv

Så att människor nu ser mig
som svårgreppbar




Fri vers av Love Johanson
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-06 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Johanson