Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trapphuspoesi

Men det är nog ändå så att människor som ödslar tid på att gå omkring och tycka att homosexualitet är en cansersvulst inte har så stora bekymmer.

Du vänder ditt förvridna ansikte mot mitt, håret dansar för vinden och din röst har en låg ton.
Ditt ansikte förvrängs av ett lyckligt leende och dina tänder är vita.

På klingande franska säger du:
\"Jag älskar dig precis för den du var\".

Han tog hennes händer i sina
och de kunde konstatera att de hade förstört varandras liv... och nu var det dags att ta farväl.

Men varje gång du frågar hur jag mår tänker jag svara att jag är för trött för att sova och att idag är precis en sån dag då hennes doft slår mig i ansiktet med ett basebollträ varje gång jag går in i trapphuset.

Men det hade varit så mycket bättre om vi kunde fortsätta älska varandra precis för dom vi inte är.




Fri vers av kanske
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-11-10 19:06



Bookmark and Share


    Isabell J
Håller helt med dig. De som påstår att homosexualitet är en cancersvulst har nog inte så stora bekymmer . Eller så är det dessa personer som har stora problem. Vem vet .. Tänkvärd text
2006-11-17

  Jenny*
*Fångad*
2006-09-06

  Linn Johansson
"Men varje gång du frågar hur jag mår tänker jag svara att jag är för trött för att sova och att idag är precis en sån dag då hennes doft slår mig i ansiktet med ett basebollträ varje gång jag går in i trapphuset.

Men det hade varit så mycket bättre om vi kunde fortsätta älska varandra precis för dom vi inte är. "

de raderna.. så jävla bra.
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

kanske
kanske