Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kv.

I ena hörnet av den gatan
som jag växte upp på.

Står nu en man.

Han är varken lång
eller kort.

Normalt byggd.

Jag ser på honom genom
mina minnens gulnade fönster.

Tiden filtrerar.

På den gatan som jag växte upp på
brukade vi leka att vi var idrottsstjärnor.

Vi var flera.

Nu leker vi att ölen är billig
och att vi har råd med den.

När vi växte upp.

Lade vi aldrog märke till mannen
i ena hörnet av den gatan som vi

Växte upp på.

Nu röker vi alla cigaretter
och har diskjobb i Köpenhamn.




Fri vers av kanske
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-02-19 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kanske
kanske