Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du säger nej

Om du säger nej till min kärlek
kommer skyarna inte att rämna
himlavalvet kommer att stanna på dess plats
världen kommer att fortsätta snurra
och folk kommer att fortsätta födas, hata, älska och dö.
Men mitt hjärta kommer att vara otröstbart
och min själ kommer att gömma sig i mörka skogars skuggor.




Fri vers av Lisa Petersson
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Petersson
Lisa Petersson