Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Jag liger i min säng och låter drömmarna föra mig varhelst drömmarna vill.
Jag flyger över gröna ängar och över öppet hav.
Jag ser änglar som svävar ett tag, glada fåglar i skyn och smutset i dyn.
Förundrad av alla vackra ting på denna planet missar jag hålet i marken som jag av misstag svävar ner i, färdigheten flyga jag glömmer och känner hur paniken kommer. För ack jag faller mot helvetet det är jag säker på och hör Lucifers röst klinga som få. Undrar över alla dåliga saker jag gjort och ångrar det stort. Och då vaknar jag i min säng igen dyblöt men trygg igen.




Fri vers av Keating
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-05-08 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keating

Senast publicerade
Ånger
Smärtsam Kärlek
* Se alla